This is Sold!#11

This is Sold

Bart Bierman kocht werk van:
Daphne ter Wee
‘Gevloerd.’“Die balpenkleuren zaten in mijn hoofd.”This Art Fair is een mooie beurs op een goede plek, ik ben de afgelopen jaren een trouwe bezoeker geweest en kom dit jaar natuurlijk weer. Toen ik vorig jaar dit werk van Daphne ter Wee zag greep het mij meteen en liet me vervolgens niet meer los.

Dat heeft ook een speciale reden. Al zolang ik me kan herinneren kras ik met balpen en dat geeft altijd zo’n mooie blauw/paarse gloed. Die kleuren en krassen zie je ook in het werk terug. Dat maakt dit werk heel persoonlijk. Daarnaast grijpen de schaduw, de badkamervloer en het lichaam me aan. Ik weet niet of ik het alledaags, spannend of verontrustend vind.

Omdat ik ten tijde van de beurs al een ander werk had gekocht kocht ik het niet meteen. Toen ik maanden later nog die balpenkleuren en afbeelding in m’n hoofd had, wist ik dat ik het werk moest hebben. Het hangt nu aan de muur in de woonkamer en kan ik elke dag van die mooie gloed genieten.