This is Sold!#14 – edition 2015/02

This is Sold!

Peter van Vugt kocht werk van:
Bertrand Peyrot
‘Abstraction Corrosive N12′


“Staal, roest en peinture”

Toen ik het werk zag hangen bij No Man’s Art Gallery, wist ik niet dat galeriehoudster Emmelie Koster al ingeseind was door mijn dochter Marloes. Zij wist bij voorbaat al dat dit werk mij zou raken. Mooi, hoe dat kwartje dan op zijn plek valt.

Ik kende Bertrand Peyrot en zijn werk niet, maar was meteen verkocht. Ik ben gevallen voor het staal, de roest en de peinture. Dat natuurlijke, daar houd ik van. Daar laat ik mij ook door leiden als ik kunst koop. Net als bij het werk van Armando in rood en zwart dat ik onlangs ook heb aangeschaft is dit ook een voorbeeld van liefde op het eerste gezicht.

Het was mijn eerste keer op This Art Fair, een leuke en vernieuwende beurs met kunst op een goed niveau. Ik kan ook niets anders zeggen, want mijn dochter Marloes staat ook op de beurs met haar Bright Side Gallery. Stel je voor… Binnen kort gaan wij verhuizen en in gedachten heb ik al een plek voor Bertrand gereserveerd. Ik kan niet wachten tot het hangt!

(Het werk hangt nog op de beurs en Peter is weer thuis in Oosterhout. Vandaar dan wij nu alleen een foto van het werk kunnen laten zien, red)