This is Sold!#6

This is Sold!

Paul Borgers kocht werk van:
Harm Weistra.
‘Raststätte E30 1/3’ Uit de serie: Curbed Chaos
the Beauty Beneath

“Een stand met een indrukwekkende rust en kracht.”

Harm Weistra heeft serie foto’s bewerkt waarbij het toeval een grote rol speelt. Door dit proces verhult hij het originele beeld. Met een eigen techniek zet hij het beeld om in een abstracte weergave van de werkelijkheid. Het beeld krijgt op deze manier iets mysterieus, heel mooi. Hij heeft ook een printtechniek ontwikkeld waarmee hij de afbeelding een fluwelen matheid geeft. Zo kan ik een eigen betekenis aan het beeld geven.

Ik heb er € 800,- voor betaald en heb samen met Harm Weistra een plek in mijn huis bepaald: midden in de woonkamer. Het originele beeld hoef ik niet te zien, dan kan ik waarschijnlijk nog maar op één manier naar het werk kijken. Het proces achter deze serie vind ik meesterlijk. Vorig jaar op de beurs was ik meteen geïntrigeerd door de werken van Harm Weistra. Zijn hele stand straalde een indrukwekkende rust en kracht uit.