This is Sold!#8

This is Sold!

Henkjan van Vliet kocht werk van:
Robert Roelink
‘How can I Understand this world, this reality V’

“Daar sta je dan met je goede gedrag.”

Ik ken de beurs al jaren en kom er graag. Zonder echt op zoek te zijn kwam ik vorig jaar op de stand van Robert Roelink dit werk tegen. Verkocht! In een huis vol kunst heb ik in de woonkamer een zuil van 40 x 40 cm, daar hang ik de kleine werkjes op. En daar heeft deze ‘man met pylon’, zoals ik ‘m noem ook een plekje gekregen.

Robert is een bijzondere kunstenaar, hij werkt veel met plastic tape en pakt zijn werken vaak helemaal in. Voor dit werk heb ik € 450,- betaald en dat vind ik het zeker waard. De titel en het beeld spreken mij aan en zeggen ook wel wat over mijzelf. “Daar sta je dan met je goeie gedrag”, dat soort gedachten roept het werk op. Ik sta ook wel eens verbaasd om mij heen te kijken en probeer te begrijpen wat er allemaal in de wereld. Waar moet dat heen? Nou, bijvoorbeeld straks weer naar This Art Fair.