This Works On & Offline

Op 22 januari lanceerden we een nieuw project This Works. In dit initiatief voor kunstenaars en ontwikkeld met kunstenaars staan het uitwisselen van kennis en ervaring centraal. Leden van de club nemen onbeperkt deel aan een doorlopend programma van zo’n 40 masterclasses, netwerkborrels, workshops en collectiebezoeken per jaar.

Nu fysieke bijeenkomsten worden uitgesteld tot nader order, gaat This Works online! We ontwikkelden een programma bestaande uit onderdelen exclusief voor leden en onderdelen die we met de hele (kunst)wereld delen. Want een beetje saamhorigheid in deze tijden kan geen kwaad.

10 Minutes
Met trots presenteren ons nieuwe online programma 10 Minutes, een serie virtuele presentaties die – hoe kan het ook anders – 10 minuten duren. Verschillende onderwerpen komen aan bod, verteld door kunstenaars, cultureel ondernemers, curatoren en andere professionals actief in het culturele veld.

Deze eerste aflevering werd gemaakt door niemand minder dan Tinkebell, die tips geeft om deze coronatijd door te komen als kunstenaar.

Onze platforms: Instagram en Vimeo
De 10 Minutes zijn te zien op Vimeo en via ons nieuwe Instagram-account. Volg ons op beide platforms om op de hoogte te blijven! En deel onze 10 Minutes met zo veel mogelijk mensen, want ze zijn voor iedereen.
https://www.instagram.com/thisworks_club/
https://vimeo.com/thisworks

met dank aan Egeria.Do, AFK & Stichting Stokroos