This is Sold!#13 – edition 2015/01

This is Sold!

Marian Hogeslag kocht werk van:
Rogier van ‘t Slot
‘Jongen op bed’


“Een werk grijpt je, zo gaat dat.”

Van een collega op kantoor kreeg ik de tip (en de kaart) voor This Art Fair. Ik was wel benieuwd naar het aanbod en ben niet teleurgesteld. In tegendeel, ik heb veel mooi werk gezien en gekocht. Mijn budget voor 2015 was (natuurlijk) al lang op en ik wilde ook alleen maar een beetje rondkijken, maar toen ik dit werk van Rogier van ’t Slot zag was ik meteen verkocht.

Een werk grijpt je, zo gaat dat en dat was ook nu het geval. Je vind een werk goed en gunt een kunstenaar ook iets. Dat gebeurde nu weer. Eigenlijk wilde ik al zijn foto’s kopen! Een heerlijk frustrerend gevoel. Ik ben geen echte kenner en noem mezelf een enthousiaste amateurverzamelaar. Rogier is naar mijn mening erg talentvol en alle foto’s zijn van een bijzonder goede kwaliteit. Ik word blij van zijn foto’s en heb grote verwachtingen van hem. Hij zou zomaar een hele grote kunnen worden.

Ik weet nog niet waar ik de foto gaan ophangen. Het is een prachtige serene foto. In eerste instantie dacht ik ‘mooi voor op de wc’, maar nu zie ik ‘m in gedachten op steeds meer plekken in mijn huis hangen. En het is al zo vol!